چندرسانهایسبک زندگیفیلم
سادهترین روش پخت حلیم بازاری در خانه برای ماه رمضان
حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوقالعاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز بهخصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما شما میتوانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.

به گزارش پایگاه خبری پیام آرات، حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوقالعاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز بهخصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما شما میتوانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.
مواد لازم:
گندم پوست کنده ۹۰۰ گرم
گردن گوسفندی با استخوان ۱ کیلوگرم
یا گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
کره حیوانی ۱۰۰ گرم